Om Pensiono

Därför behövs Pensiono

Många svenskar betalar onödigt höga försäkringsavgifter och har pengar i bolag med dåliga finanser. Pensiono jämför och visar dig pensionsbolagens villkor. Det innebär att du kan välja det bolag som ger dig lägst avgifter och bäst villkor.


Om Pensiono – Sveriges ledande jämförelsetjänst av pensionsbolag

Pensiono är en helt fristående försäkringsförmedlare som sammanställer och jämför försäkringslösningar från Sveriges ledande pensionsbolag på en och samma plats i syfte att hitta bästa lösning till dig som kund. Vår jämförelsetjänst och försäkringsrådgivning gör att din arbetsinsats minimeras och att din pension optimeras.

Hur tjänar Pensiono pengar?

Det är viktigt att du som kund vet hur Pensiono tjänar pengar. Om du väljer att flytta dina pensionspengar via Pensiono betalar vissa försäkringsbolag ersättning till oss, så länge den inte har någon negativ inverkan på din flytt. Andra bolag betalar ingen ersättning och då tar vi istället ut en avgift av dig. Ersättningen får inte försämra Pensionos förutsättningar att agera hederligt, rättvist och professionellt i enlighet med ditt bästa. Innan du genomför en flytt framgår det tydligt om det kostar något för dig och hur mycket Pensiono får i ersättning. Att Pensiono samlar in information om dina pensionsförsäkringar och visar dig dina möjligheter är alltid kostnadsfritt. För mer information, läs förköpsinformationen för Pensiono.se här

1 Vi samlar in

Via en fullmakt samlar vi in information om dina pensionsförsäkringar.

2 Du jämför

Vi visar vilket bolag som ger dig bättre villkor - du jämför och väljer!

3 Vi byter

Vi kontaktar dig och hjälper dig genomföra flytten.

Starta nu! Det är kostnadsfritt! Kom igång genom att registrera dig, det är kostnadsfritt och tar 30 sekunder.
Vi på Pensiono

Det är vi som hjälper dig spara pengar

Vi på Pensiono
Frågor och svar

FAQ

Frågor och svar
Försäkringsbolag

Vi samlar in information och jämför villkor

Försäkringsbolag